Balsamul pentru gene – un produs cosmetic universal

Balsamul pentru gene este unul dintre produsele de frumusețe care este utilizat atât de femei cât și bărbați. Poate fi utilizat amplificatorul pentru a bate joc stimula creșterea frunții? Într-adevăr, se poate utiliza cu succes balsamul pentru a consolida și reconstrui sprâncenele tale.

Totul începe de la aplicare. Rădăcinile sunt hidratat și lovitură de bici hrănite numai atunci când vom aplica produsul direct pe linia genelor. Această metodă de aplicare a promova o creștere eficientă și sănătoasă a genelor. Lashes și sprâncenele au o structură foarte asemănătoare; Prin urmare, orice balsam geana ar trebui să lucreze la fel în ambele domenii.

dasdasdgbdvferf

Frunții și genele au aceeași fază de viață și de structura și foliculi foarte asemănătoare.

Componenta de păr principal în carnitină. Acesta este responsabil de flexibilitate a genelor, moliciune și păstrează hidratarea în interiorul parului. Parul urmatorul ingredient esențial este vitamina E, care stimulează creșterea genelor. Multe gene sunt îmbogățite cu umidificator în aceste componente, fiind amplificatoarele genelor final.

În cazul în care doriți să rampă sus sprâncenele dumneavoastră, puteți utiliza orice balsam de gene și o perie groasă. În acest fel se poate acoperi toate zonele rare cu un singur gest rapid. Cu ajutorul minuscul pensula, cu vârf ascuțit, care în mod normal, vine cu balsamurile de gene nu poate fi cea mai bună alegere.

Pentru a obține rezultate dorite aveți nevoie să fie răbdători și să păstreze folosind gene balsam timp de mai multe săptămâni. Cheia succesului este răbdarea și aplicarea sistematică. Încearcă să nu sari peste nici o zi, dacă nu se întâmplă, folosiți balsam cât mai repede îți dai seama că ai uitat despre asta. După 3-4 luni, parul tău pe frunte ar trebui să devină mai gros, mult mai întunecat și mai mult. Fiecare gene balsam este ușor diferit, iar producătorii să dea instrucțiuni specifice, atunci când vine vorba de aplicația. Cele mai multe dintre produsele, cu toate acestea funcționează cel mai bine atunci când sunt utilizate pe pielea curată, uscată înainte de culcare. Toate ingredientele au timp pentru a pătrunde prin piele adânc în rădăcina părului. Dimineața, periază-ți sprâncenele și aplică-ți machiajul normal.