Balsamul pentru gene FEG

fegBalsamul pentru gene FEG este destinat extensiei genelor, de întărire, și regenerare. Este recomandat pentru toti oamenii maturi, indiferent de vârstă, sex și tipul de piele (cu excepția proprietarilor sensibile ale pielii, acestea trebuie să se consulte un medic în primul rând). Singurul grup de oameni care sunt sfătuiți împotriva aplicarea genelor balsam sunt FEG femei gravide și care alăptează, precum și cei care au fost supuse chimioterapie.

Aplicarea FEG trebuie să fie efectuată în fiecare seară, până la obținerea rezultatelor dorite. Atunci când un consumator este conținut cu aspectul ei / genelor sale, utilizarea poate fi redusă FEG la câteva ori pe săptămână. Eyelashes rădăcinile sunt livrate cu substanțe nutritive din cauza unui aplicator subțire, care este furnizat genelor balsam. Odată cu utilizarea de ea, un consumator trebuie să elaboreze o linie pe baza genelor superioare și inferioare. Cu toate că are consistență lichidă, FEG, se absoarbe rapid. Mai mult, produsul nu lasă pete pe pleoape.

În valoare de realizare, trebuie să fie suficient pentru a plasa nu peria în ochi atent. În cazul în care preparatul cosmetic intră în contact cu ochii, dezvoltarea iritațiile pot urma.

Primele efecte ale tratamentului FEG sunt produse după aproximativ patru săptămâni iar rezultatele finale sunt vizibile după două luni de la aplicarea regulată. Eyelashes sunt mai puternice, mai pline și mai frumos. În timpul utilizării sistematice a FEG, genele devin mai lungi, mai groase și mai dense. Astfel de efecte țin până la două luni de la terminarea tratamentului.

Pe latura pozitiva, balsamul pentru gene FEG este compus din substanțe naturale, cum ar fi castravete, semințe de dovleac și extractele de rodie precum și ceai verde. Aceste substanțe nu sunt responsabile numai pentru îngrijirea genelor. Acestea, de asemenea, netede, evidențiați, hidratează și ușurează posibilele iritații ale pielii din zona ochilor.

PLUSURI

  • Este compus din ingrediente naturale
  • Extinde și întărește genele
  • Hidratează și are grijă de pielea pleoapelor
  • Oferă aplicare rapidă și ușoară

MINUSURI

  • Poate provoca iritații
  • Este scump
  • Există foarte multe produse contrafăcute
  • Nu are un ambalaj atractiv