Balsamul pentru gene LASHCODE

lashcode eyelash serum

Lashcode este un ser de gene foarte bun. Merită, cu siguranță, încercat dacă aveți genele problematice – rare, scurte, cu tendință de cădere excesivă. Acest ser îngrijește genele din interior și accelerează procesul de creștere.

Serul de gene Lashcode a fost conceput din ingredinete extraordinare care întăresc și repară genele din primul moment de utilizare. Sunt suficiente 2-3 săptămâni de aplicare pentru a oferi ochilor un aspect incredibil. În funcție de susceptibilitatea individuală la substanțele din compoziția serului, efectul maxim pe care îl puteți obține este de gene de două ori mai lungi, mai dese și mai voluminoase. Serul de gene Lashcode este de neînlocuit în ceea ce privește alungirea, volumizarea și repararea genelor. Genele capătă un aspect superb fără a recurge la ondulatorul de gene sau la extensiile de gene false.

Un aspect interesant este că dacă purtați gene false, puteți folosi serul pentru a vă întări și repara genele naturale.

Serul de gene Lashcode nu declanșează niciun fel de probleme la utilizare. Produsul este echipat cu un aplicator subțire, convenabil care vă permite să aplicați cu ușurință serul la nivelul liniei genelor, oferind substanțe nutritive esențiale foliculilor de păr. Singurul aspect pe care trebuie să-l rețineți este că folosiți serul zilnic, urmând instrucțiunile din broșura produsului. Îndepărtarea machiajului este esențială înainte de a aplica serul Lashcode la nivelul pleoapelor. Procedura nu durează mai mult de 2-3 minute. Merită să alocați acest timp zilnic pentru a vă bucura de gene superbe. Veți aștepta 3 sau 4 săptămâni pentru rezultate, prin urmare serul acționează destul de rapid, în plus, este suficient pentru un tratament de șase sau chiar mai multe luni.

Puteți achiziționa serul de gene Lashcode de pe pagina web oficială, unde produsele Lashcode originale sunt disponibile la cele mai atractive prețuri, și puteți plasa rapid comanda cu livrare acasă.

Site produs: www.lashcode.ro

PLUSURI:

  • îngrijire eficientă a genelor și nivel crescut de hidratare
  • alungire, îndesire și creșterea volumului
  • aplicare facilă
  • formulă ușoară concepută cu ingrediente de calitate
  • nu se scurge după aplicare
  • nu trebuie să așteptați mult timp pentru a observa primele rezultate
  • tubul este foarte frumos
  • potrivit pentru purtătoarele de extensii de gene false

MINUSURI

  • disponibil doar în magazinele online