Tratamente pentru gene vs. Balsam pentru gene

Balsamul pentru gene se recomandă sa fie folosit atunci când genele sunt rare și scurte. Este unul dintre modurile cele mai naturale de a adăuga volumul genelor și lungimea. Este încă în siguranță atunci când ați genele colorate, purtând machiaj permanent sau extensiile de gene?

mountain

Colorarea genelor

Pentru a fi un bun candidat pentru colorarea genelor ar trebui să ai gene foarte deschise la culoare datorită expunerii la soare sau a expunerii la chimicale în timpul înotului. Nuanțarea genelor face ochii să pară mai luminoși, mai mari și mai clari. Geană și nuanțare sprâncenelor este un mod semi-permanent de a face mai întunecată a părului. Această metodă nu face genele sa para mai lungi sau mai groase, dar culoarea întunecată va da ochii cadru frumos. Nuanțarea genelor este bună dacă ești blondă sau roșcată sau dacă dorești să ai gene mai întunecate fără a folosi rimel. Este o opțiune bună înainte de a merge în vacanță și nu doriți să vă faceți griji cu privire la machiajul ochilor. Utilizarea colorantului în întregul proces este sigur pentru ochi și pielea din jurul lor. Este important să solicitați întotdeauna un cosmetician profesionist care poate efectua nuanțare bate joc și nu încercați să-l te ca acasă. Multe dintre femei își exprimă îngrijorarea în ceea ce privește utilizarea genelor de condiționare la momentul au genele lor fumurii. De fapt, balsam de gene nu afecteaza vopseaua bate joc în nici un fel. Genele mai puternice și mai groase să intensifice ochi make-up.

Machiajul permanent

Tratamentul machiaj permanent este procedura de infuzare pigmenți salvie la stratul dermului al pielii în cazul în care acestea creează o umbră de culoare care imita aspectul de machiaj. Cele mai populare permanente se completează până tratamentul se face din ochi prin crearea linia fina de pe linia genelor superioare și inferioare. Avem impresia ca persoana are un contur de ochi aplicat. Geana balsamul se aplică pe linia genelor nu interferează cu pigmenți și nu face machiaj să se estompeze.

Extensia genelor

Daca îți place să ai gene nuanțate, dacă purtați extensii de gene, în același timp, puteți utiliza balsam de gene. Balsamurile pentru gene sunt sigure pentru piele si nu se dizolva adezivul bate joc fals. Studiile arată că utilizarea genelor balsam întărește genele și le face mai puțin predispuse la rupere.