Balsamul pentru gene LILASH

lilashBalsamul pentru gene Lilash este destinat pentru gene și îngrijirea pielii ochilor. Nu extinde genele și nici nu are caracteristici de îngroșare. Produsul este disponibil în două versiuni: 2,95 ml și 5,91 ml. Efectele tratamentului Lilash sunt vizibile în trei luni. Sunt Eyelashes hidratata, lucios, moale și sănătos.

Substanțele active incluse în compoziție oferă consolidare și regenerare a genelor.

Mai mult, aceste substanțe sunt, de asemenea, responsabile pentru efectuarea genelor rezistente la factorii externi nocivi precum și gene a proteja împotriva deteriorărilor mecanice (de exemplu, cauzate de lucru cosmetic). Atunci când tratamentul Lilash este de peste, genele par să fie mai gros și mai pline.

Aplicarea genelor de condiționare ar trebui procedat cu spalarea mainilor si make-up de ștergere. În continuare, Lilash ar trebui să fie distribuite într-o formă de o linie subțire pe bază genelor superioare și inferioare. Produsul este rapid pentru a obține absorbit, nu se execută în jos pentru ochi, și nu provoacă iritații ale. Mai mult decât atât, Lilash se caracterizează prin consistență semi-lichid, care necesită o precizie în timpul aplicării. Un consumator trebuie să aștepte mai mult sau mai puțin de trei minute, pentru a permite cosmetice pentru a obține absorbit în totalitate.

Lilash este vândut într-o cutie de carton negru. În interior, există două compartimente, unul pentru gene balsam, iar al doilea pentru un prospect care conține toate informațiile esențiale. În valoare de realizare, pachetul ar trebui să fie învelite în folie transparentă – atunci, suntem siguri că Lilash nu a fost deschis anterior.

PLUSURI

  • Întărește, regenerează și are grijă de gene
  • E ușor de aplicat
  • Are un ambalaj atractiv
  • Este disponibil în două capacități

MINUSURI

  • E scump
  • Nici nu extinde și nici nu îmbunătățește densitatea genelor
  • Are o consistență sem-lichidă