Balsamul pentru gene LATISSE

latisse-5mlLatisse este recomandat pentru persoanele care ar dori să aibă gene mai lungi, mai puternice și mai atractive. Mai mult decât atât, produsul funcționează la fel de bine asupra femeilor și bărbaților. Cei care sunt proprietari de piele, fie pleoapelor sensibile sau ochi ar trebui să se consulte dorința lor de a începe tratamentul cu Latisse un medic generalist. Femeile însărcinate și care alăptează, precum și tinerii care nu au ajung la maturitate nu trebuie să utilizeze Latisse.

Pachetul de Latisse este destinat într-un astfel de mod de a face aplicarea cât mai repede și mai ușor posibil. O picătură de cosmetic trebuie să fie pus pe un aplicator și apoi distribuite de-a lungul bazei genelor superioare. În timpul somnului, produsul în sine pe bază de relochează genelor inferioare; iar acest lucru este modul în care toate genele devin hrănită și extins în mod egal. Un lucru de reținut, Latisse nu ar trebui să fie aplicat direct pe gene. Ceea ce este mai mult, este necesar să nu chibzuință pentru a insera pensula în ochi.

Acest lucru ar putea duce la dezvoltarea iritațiilor.

Primele efecte sunt observabile după aproximativ trei săptămâni. Pentru rezultatul complet, trebuie să aștepte până la trei luni. După această perioadă de timp, Latisse poate fi utilizat de mai multe ori pe săptămână. Împreună cu timpul dedicat tratamentului, genele devin mai sănătoase, mai groase și mai mult. Mai mult, aceste arata mai strălucitoare, hidratate și ușor ondulate. Acest tip de efecte rezista timp de două luni ca tratamentul este de peste.

Latisse poate provoca iritații și acestea pot fi experimentat în principal, de suferinzi alergice, persoanele cu piele sensibilă pleoapelor și ochilor precum și de către cei care suferă de diferite boli dermatologice sau optice. În cele mai multe cazuri, disconfortul are o formă de lăcrimare, senzație de a avea nisip sub ochi, mâncărimi, furnicături, și înroșirea pleoapelor. Astfel de iritații pot fi evitate sau reduse fie cu comprese pe bază de plante de casă sau medicamente prescrise de un medic.

PLUSURI

  • Extinde și întărește genele
  • Este caracterizat de aplicare ușoară
  • Are un ambalaj atractiv
  • Hidratează și ondulează genele

MINUSURI

  • E scump
  • Cauzează iritații
  • Nu produce efecte de durată
  • Nu este recomandat pentru toată lumea