Balsamul pentru gene TALIKA LIPOCILS

Talika Lipocils este recomandat pentru a face genele puternice și bine îngrijite. Produsul este disponibil în două variante de capacitate: 4,2 ml și 10 ml. Ca unul dintre puținele pe gene conditionat piață, aceasta conține o bagheta-rimel la fel ca în loc de o perie ascuțite capăt. Produsul este închis într-o sticlă de albastru strălucitor sa încheiat cu un capac de argint.

Aplicarea trebuie să fie efectuată pe pielea precis curățată și uscată a pleoapelor. Talika Lipocils gene balsam trebuie să fie pus pe utilizarea bagheta menționată mai sus. Nu este surprinzător, cosmetic trebuie să genelor de strat de la baza la sfaturi. În valoare de Realizând, în cazul în care bagheta adună prea mult de cosmetice, genele pot obține împreună sau aglutinat să fie acoperite cu pete albe.

Balsamul pentru gene este compus din mai multe ingrediente naturale. Substanțele sunt responsabile pentru hidratarea și îngrijirea genelor precum și pentru atenuarea iritații ale pielii pleoapelor zona. Aceste ingrediente sunt, printre altele, extract de mere, urzică, alantoină și Hamamelis. În ciuda substanțelor menționate, Talika Lipocils conține, de asemenea, ingrediente care asigură prospețimea produsului.

Pentru a clarifica, genelor condiționat poate fi utilizat pentru mai mult de un an de la deschidere.

Mai puternice, mai frumoase și mai sănătoase – acestea sunt adjectivele care pot fi folosite pentru a descrie genele după un tratament de o lună. Ceea ce este mai mult, din cauza Talika Lipocils, gene sunt lucioase si buclat. Deoarece produsul este echipat cu bagheta-rimel cum ar fi, acesta poate fi folosit pentru evidențierea sprâncenelor, oferindu-le în același timp și substanțe active.

PLUSURI

  • Regenerează și întărește genele
  • Are grijă de pielea din jurul ochilor
  • Poate fi folosit pe gene și sprâncene
  • Conține mai multe substanțe naturale

MINUSURI

  • Poate lipi genele și lăsa pete pe gene
  • Nu lungește genele