Balsamul pentru gene REALASH

Balsamul pentru gene Realash conține mai multe substanțe de înaltă calitate și naturale, cum ar fi extracte din plante și glicerină, care sunt responsabile pentru regenerarea genelor și de consolidare. Deoarece starea generală a părului mic pleoapelor „este îmbunătățită, acestea sunt lent în ce mai lungi. Este păcat, că suma totală a extensiei genelor undeva în jurul valorii de doar pendulează 2 milimetri.

Dar oamenii care caută consolidarea genelor și îmbunătățirea stării poate fi satisfăcută cu Realash. Pentru a atinge rezultatele dorite, trebuie să fie persistente și să aplice în mod sistematic Realash, în fiecare seară, numai pe pielea pleoapei superioare curata si uscata. Dacă cineva uită la aplicarea de câteva ori, efectele obținute pot diferi de cel așteptat.

Mai mult decât atât, femeile însărcinate, precum și cele care alăptează nu sunt sfătuiți la tratament supuse unei înfrumusețarea Realash.

Practic, oamenii care nu au ajung la maturitate și pacienții tratați cu chimioterapie nu ar trebui să aplice balsamul pentru gene. Când vine vorba de prețul de Realash, costă 40 € pentru flacon de 3 ml, care ar putea fi percepută ca un preț destul de mare pentru un produs de proprietăți în principal, de regenerare. De menționat, Realash nu a fost testat pe animale.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

PLUSURI

  • Conține mai multe ingrediente naturale
  • Extinde genele pentru aproape 2mm
  • Întărește și regenerează
  • Nu a fost testat pe animale

MINUSURI

  • Prețul mare
  • Nu oricine poate folosi tratamentul
  • Regularitatea aplicărilor este esențială